Değerli Köyü Borsa İstanbul Ortaokulu

Vizyon: İlköğretim çağındaki çocuklarımızı, milletin kültürel, manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş, Atatürkçü, bilimsel düşünceyi rehber edinmiş, ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş, doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren, dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış, kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir.

Misyon: Demokratik, çağdaş, Atatürkçü bir yaklaşımla teknolojiyi takip eden seçkin bir eğitim kurumu olmak ve ilkokul çağındaki bütün öğrencilerimizin, bilgili becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve dünü tanımasını, bu günü öğrenmesini, yarını paylaşarak nitelikli insanlar olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://degerlikoyuimkbortaokulu.meb.k12.tr

Adres - BEŞBULAK KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ KÜME EVLERİ DEĞERLİ KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO 1/4 İÇ KAPI NO 1 YÜKSEKOVA / HAKKARİ

Öğretim Şekli :Tam GÜN

Yerleşim Yeri - Değerli Köyü, Yüksekova-Hakkari

Ulaşım Okulumuza öğretmenlerimiz kendi araçları ve 2 adet öğretmen servisi ile ilçe merkezine ulaşım sağlamaktalar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Yüksekova ilçe merkezine 7 km uzaklıkta olup,Hakkari il merkezine 84 km uzaklıktadır.