DEĞERLİ KÖYÜ BORSA İSTANBUL ORTAOKULU

DEĞERLİ KÖYÜ BORSA İSTANBUL ORTAOKULU "YERLİ MALI YERLİSİYLE YERİNDE ETKİNLİĞİ"

’YERLİ MALI YERLİSİYLE YERİNDE ETKİNLİĞİ’’

OKULA GELEMEZSEN OKUL SANA GELİR

(Yüksekova Değerli köyü Borsa İstanbul Ortaokulu)

23.01.2024 77

‘’Yerli Malı Haftası’’ etkinlikleri çerçevesinde bedensel engelli öğrencimiz İsmail NİŞO ile evde etkinlik yapıldı. Bedensel engelinden dolayı evde eğitim gören 5. Sınıf öğrencisi İsmail NİŞO ve ailesine ulusal ekonomi, yerli malı ve tutumlu olma konularını anlatıldı. Okul Müdürü Ahmet ŞİN ve beraberinde Fen ve Teknoloji Öğretmeni Sedanur ÖREN, Görsel Sanatlar Öğretmeni Ayşe YORĞUN ve evde eğitim öğretmeni Saime İLİŞ evde eğitim öğrencisi ve ailesi ile güzel ve neşeli vakit geçirdiler.

Okul Müdürü Ahmet ŞİN: Öğrencisi İsmail NİŞO’ya Okula gelemezsen de okul ekibini temsilen biz sana geldik dedi. Yüksekova Dedeler Köyünde yaşayan aile ve evde eğitim gören çocukları çok duygulandılar ve mutluluklarını ifade ettiler.  İsmail NİŞO’nun babası İbrahim NİŞO köylerinde yerli üretim yapıldığını ve bir kısım ihtiyaçlarını kendi ürettiklerinden karşıladığını dile getirdi.

‘’Yerli Malı Haftası’’ ev ortamında kutlandı ve bu kutlama esnasında güzel ve duygusal anlar yaşandı.

23-01-202423-01-202423-01-2024

Adres:
BEŞBULAK KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ KÜME EVLERİ DEĞERLİ KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO 1/4 İÇ KAPI NO 1 YÜKSEKOVA / HAKKARİ